Vreme čitanja: oko 1 min.

Boston Seltiksi isprašili Jovićev Majami: Ubedljiv poraz, ali odličan meč našeg Nikole

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa Majamija timski nije briljirala, ali naš srebrni reprezentativac je dominirao i to ponovo kao starter

  • 1
Nikola Jović Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaši Majami Hita bili su domaćini ekipi Boston Seltiksa u trećoj utakmici plej-ofa prve runde Istočne konferencije NBA lige, ali nisu uspeli da odbrane domaći teren, pa je ekipa iz Masačuseca slavila na kraju rezultatom 104:84.

Nije bilo ni blizu tokom celog meča, Boston je bio veoma ubedljiv tokom celog meča, a ekipa je bez Džimija Batlera izgledala kao flota bez kapetana. Ipak, u svemu tome je bilo nečeg pozitivnog, naš Nikola Jović je imao veoma raspoloženo veče.

Naime, ponovo je startovao i na ovoj utakmici i uspeo je za 34 minuta na parketu da postigne 15 poena uz šut iz igre 2/6 za dva poena i 3/5 za tri poena. Pritom je uhvatio osam skokova i imao po jednu asistenciju, ukradenu loptu i blokadu.

Najbolji igrač Majamija bio je Bam Adebajo sa 20 poena i devet skokova, dok je protivničkom timu dominirao Džejson Tejtum sa 22 poena, 11 skokova i šest asistencija. Braun je ubacio isto toliko poena, dok su ih pratili Porzingis sa 18, odnosno Derik Vajt sa 16 poena.

Ovo je sada 2-1 u seriji za Seltikse, ali igra se još jedna utakmica u Majamiju, pre nego što se serija ponovo preseli u Masačusec, a Hit bi mogao da traži jednak ishod dvomeča kao u prve dve utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić razbio bradu Dejvisu i dao koš uz faul

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA