Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinarka "TNT"-a ostala šokirana nakon poteza igrača Oklahome: Ostavili je na cedilu zbog...

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnja situacija desila se nakon utakmice Tandera i Pelikansa...

  • 0
Oklahoma siti Tander Foto: Printscreen/X

Jedan interesantan momenat se desio nakon utakmice Oklahoma siti Tandera i Nju Orlenas Pelikansa, kada je tokom davanja izjave Džejlena Vilijamsa za "TNT" upao ostatak ekipe i odvukao ga do druge medijske kuće.

Novinarka je ostala zatečena, a snimak je isplivao po društvenim mrežama i odmah je postalo jasno o čemu je reč. Novinarska ekipa kojoj su saigrači odvukli Vilijamsa od novinarke "TNT"-a je lokalna televizija koja je sa ekipom bila svaki meč tokom cele godine, što su oni znali da cene i naprave jedan ovakav gest.

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera savladali su ekipu Nju Orleans Pelikansa sa 106:85, u trećem meču serije prve runde plej-ofa NBA lige. Tanderi su tako došli do 3:0 u seriji, i nadomak su plasmana u narednu rundu takmičenja.

Oklahoma je bila bolji rival u svakom periodu, i gotovo sve vreme su imali sve u svojim rukama. Najefikasniji bio je Šaj Gildžus Aleksander sa 24 poena, dok je i Gidi meč završio sa 21, koliko je ubacio i Vilijams u pobedničkom timu. Na drugoj strani, Ingram je predvodio sa 19, dok je MekKolum postigao 16.

(Telegraf.rs)

Video: Pokuševski i Oklahoma na korak od meča sa Jokićem: Ovim košem je Oklahoma prelomila meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA