≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nebojša Čović izvređao Ostoju Mijailovića: "Nadam se da ste promenili ili dezinfikovali stolicu"

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nastavlja se rat između čelnih ljudi košarkaških večitih rivala

  • 52
Nebojša Čović Printskrin: TV Prva

Televizija Prva pokušala je da za isti sto stavi predsednika KK Partizan Ostoju Mijailovića i predsednika KK Crvena zvezda, Nebojšu Čovića, ali je to bila nemoguća misija, pa je prvo gostovao Mijailović, a potom Čović.

Mijailović je bio oštar u nekim opaskama na račun Čovića, odgovorio je na priče o sastanku sa Grbovićem i njim, uz opasku da je bilo nekorektno. Takođe je za Čovića rekao da je video da je na izlaznim vratima, pa je to pogodilo Čovića, koji je bio izuzetno oštar od starta.

- Nadam se da ste promenili ili dezinfikovali stolicu - rekao je Čović voditeljki, nakon toga je imao još jednu opasku, da je od organizatora dobio informaciju da je promenjena uz još jednu prozivku "Danas nije bilo dovoljno alkohola za dezinfikaciju".

- On je tamo od 2015/16, nije imao pas za šta da ga ujede, sad je jedan od najbogatijih ljudi. Moja biografija, stepen obrazovanja se znaju. Radio sam važne javne poslove i u privredi i košarci. Ja ne mogu da budem s nekim ko ne drži reč - rekao je prvi čovek Zvezde, pa se nadovezao na priču o sastanku sa Grbovićem i Mijailovićem.

- Gospodin Grbović može da vam objasni. Ja sam kasnio na sastanak, sačekali su me Ostoja i Grbović, sastanak je trajao dva sata, bio je normalan, ali on je posle tri dana prekršio reč. Što se društvenih mreža tiče. Moja supruga i ja ne možemo danima da živimo što nas maltretiraju na telefone, da ne pričamo o mrežama. Ja nemam nijednu mrežu, za razliku od dotičnog. Zašto juče taj isti Ostoja i taj isti Željko kome sam pomogao u karijeri, i Borcu iz Čačka, zašto jasno nisu rekli osuđujemo naše navijače, želimo da prekinu svako uvredljivo skandiranje prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Ne možete da živite na lažima i licemarju, to je razlog zbog kojeg nikada nećemo sesti za sto. To ide do te beskrupuloznosti, gde naša deca odu u Španiju, onda u medijima, "katastrofa Zvezda izgubila 104 razlike". A sve ide sa adrese dotičnog koji više ne zna šta će s parama, pa kupuje portale. Ja ne mogu da sedim sa elementarnom nepogodom, koja će se nadam se ubrzo završiti. Vidim da najavljuje da sam na izlaznim vratima. A to je zato što se plaše.

- Moj mandat je kraj 2026. godine. Znam zašto se oni svega toga plaše. Zamene teza u medijima. Zamalo plasman u plej-in je enorman uspeh, a to što nismo mogli je katastrofa. Sve to ide sa adrese dotičnog. Kupuje poratle i pravi pljuvačinu. I sad vi hoćete da mi sednemo zajedno. Nemamo šta da pričamo zajedno. Moj odnos sa Pekovićem je bio izvanredan, sa Duškom Vujoševićem je bilo tako kako je bilo i sa Danilovićem, a ovaj čovek je nepogoda koji se dogodio našoj košarci. Nadam se da će se to uskoro završiti - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs)

Video: Ostoja o Zvezdi: Loši odnosi traju još od ranije, sa budućim predsednikom imam korektne odnose

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    28. april 2024 | 12:54

    Pre podne mrzi sebe a popodne ceo svet. Sklonite tu ...... više, nije vredan komentara.

  • Au

    28. april 2024 | 12:53

    Kakav recnik i vredjanje ! Ko bi rekao a mislio da je gospodin . Zaboravio kako je on poceo od tezgica na bulevaru ! Ccc

  • Đole Grobar

    28. april 2024 | 13:33

    Dali je moguće da se tipu kao čović daje toliko slobode da laprda slobodno što mu padne na pamet. On sam sebe postavlja na mesto bezvrednog lika a trebao bi da ustane kad pominje Partizan i gospodina Ostoju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA