Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović o Boltauzeru: "On nije krao samo parfeme, tražimo da nikad više ne sudi! Ko je krio da je uhapšen?"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi čovek Zvezde izneo oštar stav prema slovenačkom sudiji posle skandala koji je isplivao na Beogradskom aerodromu

  • 5
Nebojša Čović, Matej Boltauzer Foto: TV Prva, MN Press/Nebojsa Parausic

Vatreno je bilo u studiju Prve televizije, gde su jedan pa drugi gostovali Ostoja Mijailović, a zatim i Nebojša Čović.

Mijailović je prozvao Čovića i istakao da zbog njega nije moguće da odnosi između klubova budu bolji, a zatim mu je Čović još oštrije uzvratio, kada nije birao reči  i tražio da se stolica na kojoj je sedeo pre njega dezinfikuje.

Takođe, dotakao se tokom gostovanja i Mateja Boltauzera, sudije koji je snimljen na aerodromu Nikola Tesla kako navodno krade parfem, zbog čega je i Evroliga pokrenula postupak da ispita sve činjenice.

- Skandal koji je napravio sudija Boltauzer, sa krađom na beogradskom aerodromu, a mi već godinama se žalimo na njega i još nekoliko sudija iz Slovenije. On je sudio Partizan - Monako 5. decembra, i sutradan krade parfem Tom Ford od 220 evra. To je neko držao u fioci od tada do sada, i treba videti ko je reagovao da on bude odmah pušten.

Imate posle da 15.01. sudi Cibona - Partizan, pa 31.3 Budućnost - Partizan. Mi ne možemo da zaboravimo treću finalnu utakmicu ABA lige 2022, gde u četvrtoj četvrtini skandalozno sude Boltauzer, Nedović i Uroš Nikolić. Taj čovek nije krao samo parfeme, tražimo da on više nikad ne sudi, tražimo od delegata, sada ima dokaz, želimo da se oni sklone kada je suđenje Zvezdi u pitanju. Ko je krio da je Boltauzer uhapšen 6. decembra, zašto je to držano u fioci?

(Telegraf.rs)

Video: Ostoja o Zvezdi: Loši odnosi traju još od ranije, sa budućim predsednikom imam korektne odnose

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    28. april 2024 | 14:07

    Kada na terenu imas igrace poput Lazica,Lazarevica,Kuzmica,Simonovica,Gilepsija,Smarta i njima slicnima,sudijama nije tesko da ih "podkradaju"jer nista ne znaju...zestokim napadima i lazima o drugima,skriva svoje"lopovluke i prevare"koje traju 30 godina

  • Zvezda=policija

    28. april 2024 | 14:54

    Sta tebe briga ko sudi partizan-monako ili partizan buducnost! Sto se oni ne zale na boltauzera. Covicu providno i masno se ulizujes delijama sa tim sitnim probokacijama. Da emisije nisu namestene ne bi ti voditelji dozvolili da toliko vredjas i pricas gluposti. Nemoj ja da potegnem vase sumnjive meceve. Kako ste pobedili studente u beogradu. Motkama ste oteli pobedu u 4. Cetvrtini

  • MM

    28. april 2024 | 20:52

    Franjevci,kažu da istina naj više boli! I drugo,dajte pojacajte malo da ne uhapse ostale,220 evra bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA