Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo koji igrači vode u trci za MVP-ja plej-ofa ABA lige: Samo jedan iz Partizana, a iz Zvezde nema nikoga!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tu su čak trojica košarkaša Mege

  • 1
Džejms Naneli, Nikola Đurišić Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Gotovi su četvrtfinalni dueli u ABA ligi i sa nestrpljenjem očekujemo nastavak borbi za regionalni trofej. Partizan će protiv Budućnosti prvi meč igrati već u utorak 30. aprila od 18.30 časova, dok će sa druge strane Zvezda čekati do petka 3. maja kada će zaigrati sa Megom od 19.00 sati.

ABA liga je posle četvrtfinalnih duela objavila kandidate za MVP-ja plej-ofa ABA lige, a posle odigranih četvrtfinalnih serija. Ono što je više nego zanimljivo jeste da tu nema nijednog igrača Zvezde, iako su crveno-beli bili lideri posle ligaškog dela, a da je tu samo jedan košarkaš Partizana.

Trenutno je u prednosti u odnosu na ostale sjajni Nikola Đurišić iz Mege koji je u proseku imao indeks od 27 poena, a na drugom mestu se nalazi centar Budućnosti, Kenan Kamenjaš koji je sakupio 24,5 poena u proseku kada je u pitanje indeks.

Treće mesto pripada prvotimcu Partizana, Džejmsu Naneliju sa indeksom od 22 poena, a zatim slede još dva košarkaša Mege - Andrija Jelavić sa 22 poena, odnosno Stefan Miljenović koji je u dve utakmice sa Cedevita Olimpijom stekao prosečan indeks od 20,5 poena.

Videćemo kako će se situacija menjati posle polufinalnih mečeva, a nema sumnje da je Megina mlada četa za sada najprijatnije iznenađenje takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje košarkaša Vojvodine nakon osvojenog trofeja KLS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    28. april 2024 | 15:43

    Ok je izbor. Cudi me da nema habadahije lazica iz zvezde ali sve u svemu ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA