Vreme čitanja: oko 1 min.

Frimen pred duel sa Partizanom: "Imamo velike šanse..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija startuje u utorak

  • 0
Alerik Frimen Foto: Budućnost VOLI/Filip Roganović

Košarkaši Partizana nastavljaju odbranu trofeja u ABA ligi, a u prvom polufinalnom duelu dočekaće podgoričku Budućnost. Podsećanja radi, crno-beli su prolaz u polufinale obezbedili pošto su u seriji eliminisali Igokeu sa 2:0, dok je Budućnost takođe posle dve utakmice bila bolja od Zadra.

Pred duel u Areni svoja pčekivanja izneo je košarkaš Budućnosti Alerik Frimen. Pomenuti košarkaš je naveo da njegov tima ima šanse protiv aktuelnog prvaka, kao i da bi trebalo da ostanu prisebni.

- Prvi meč će da bude težak, gostujuća utakmica, dobra atmosfera. Treba da ostanemo prisebni. Probaće odmah da se odlepe, ne smemo da reagujemo, moramo da ostanemo mirni, da bumo zajedno kao tim jedinstveni. Moramo da zaigramo svih 40 minuta, da se ne izgubimo u nekim kratkim momentima - rekao je Frimen, a zatim i dodao.

- Mislim da smo dobri. Mislim da imamo velike šanse. Najvažnija utakmica je uvek sledeća utakmica. Moramo da izađemo na teren i moramo da uzmemo utakmicu. Niko nam neće pokloniti pobedu. Da završimo posao u svoju korist. Radi se o dva sjajna tima, dva ponajbolja u ligi i mislim da će biti odlična serija.

Naredni meč ova dva rivala igra se 7. maja u Podgorici.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović: Voleo bih da se neke nove generacije obraduju Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA