Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni Evroliga, ni Evrokup, Kevina Portera Džuniora zanima samo PAOK: "Ovde je kao porodica!"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su neki sanjali o njegovom prelasku u Evroligu, gde njegov talenat i pripada, to se izgleda neće desiti

  • 3
Kevin Porter Džunior Foto: Printscreen/X

Kevin Porter Džunior, nakon neuspešne prilike u NBA ligi zbog pravnih problema, pronašao je novo angažovanje u grčkom klubu PAOK.

Kada je upitan o svojoj budućnosti, Porter je istakao da bi voleo ostati u PAOK-u još jednu sezonu ako je to moguće. Naglasio je da je dočekan sa velikom podrškom i oseća se kao deo porodice, što mu je pomoglo da prevaziđe teškoće koje je imao.

- Pretpostavljam da ćemo morati da sačekamo dok se to ne desi, ali ako je do mene, ne vidim sebe u bilo kom drugom klubu kada je u pitanju inostrani ako ostanem ovde za još jednu godinu. Ako budem imao priliku da se vratim u NBA, onda ću se verovatno vratiti u NBA. Ako to nije NBA, ne želim da igram ni za jedan drugi klub osim za PAOK - rekao je Porter.

Njegova prva utakmica u dresu PAOK-a protiv Marusija u subotu bila je impresivna, sa postignutih 22 poena, 12 skokova i 8 asistencija, doprinoseći pobedi svog tima u Grčkoj ligi.

- Osećam kao da su me srdačno dočekali i pružili mi šansu koju su mnogi propustili. Veoma sam zahvalan. Ovde je kao porodica, veoma je porodično orijentisano. To je ono što mi je bilo potrebno da izađem iz svoje ljušture, tako da ne mogu da zamislim da igram za bilo koji klub van zemlje osim PAOK-a - zaključio je Porter.

(Telegraf.rs)

Video: Dangubić nakon osvojenog četvrtog mesta na Fajnal foru FIBA Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rumenko

    29. april 2024 | 09:03

    Ima jos jedan klub iz Srbije koji su kao porodica igraju iz ljubavi 🤑🤑🤑

  • Realista

    29. april 2024 | 08:25

    Ja se pitam kako je ovom nasilniku uopste dozvoljeno da se jos bavi profesionalnom kosarkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA