Vreme čitanja: oko 1 min.

Miško Ražnatović potvrdio: "Mega bez jednog od najboljih protiv Zvezde"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plavšić prvi meč neće igrati, za drugi se ne zna...

  • 1
Uroš Plavšić - KK Mega Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Jedan od njaboljih košarkaša Mege, Uroš Plavšić, definitivno neće igrati prvu utakmicu polufinala ABA lige protiv Crvene zvezde!

Loše vesti za Megu potvrdio je prvi čovek tog kluba Miodrag Miško Ražnatović koji je gostovao u emisiji "U obruču" i tom prilikom je rekao:

- Prvu utakmicu Plavšić sigurno neće igrati. On je dobio četiri mala preloma kosti lica. Da li će drugu igrati sa maskom, još će se videti. Otok i dalje postoji i ne mogu da mu uzmu meru za masku. Njemu su teži pali komentari da se povreda fingira da ne igra sa Zvezdom jer je ona zainteresovana za njega.

Dotakao se Ražnatović i Nikole Đurišića, momka kog takođe povezuju sa crveno-belima.

- Đurišić je u naletu, njegov put je bio turbulentan. On je neko ko je dugo u Megi i ljudi misle da je on stariji, ali ima 20 godina, a seniorsku košarku igra već četiri sezone. Sa nestprljenjem očekujemo NBA draft i mislim da će napraviti veliku karijeru i jednostavno, Nikola je i u Megi je to dobra polazna tačka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    29. april 2024 | 21:26

    Ma naravno, gde cete vi igrati kompletni protiv FMP2?! Moze vam se desigi da ih pobedite, a onda vam se zna - druga ABA liga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA