Vreme čitanja: oko 1 min.

Žakelj posle poraza od Partizana: "Teško je vratiti se kada primiš 27 poena u prvoj četvrtini"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su u nepotrebno neizvesnoj završnici uspeli da odnesu važnu pobedu

  • 0
Andrej Žakelj Printscreen: Youtube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana su ostvarili značajnu pobedu nad ekipom Budućnosti u polufinalnom okršaju ABA lige, a nakon meča je za medije pričao trener gostujućeg tima Andrej Žakelj.

Žakelj je iskoristio priliku da čestita protivničkom timu, ali je istakao da je njegov tim izgubio meč zbog loše prve četvrtine.

- Čestitke domaćinima, mislim da su zasluženo slavili. Nema tu puno priče, videlo smo da smo premekani. Kada primiš 27 u prvoj četvrtini protiv tima sa ovim kvalitetom teško je to vratiti. Pravili smo greške pogotovo u odbrani. Nemam šta da kažem što se tiče borbe, sa ovakvim brojem skokova u napadu mislim da mora biti bolji rezultat. Imali smo nervozu, nije nas išao šut, ali mislim da je prva četvrtina odlučila utakmicu. Počeli smo na pogrešan način, ne kako smo se dogovrili. 1-0 je, napravićemo sve da slavimo u Podgorici i vratimo se u Beograd - počeo je Žakelj.

Partizan je u drugoj četvrtini imao "prazan hod"...

- Partizan je ubacio sedam poena, a mi, kao što sam rekao, nismo imali ideje u napadu i nije nas išao šut. Mučili smo se u napadu celu utakmicu, da smo bili smireniji i pametniji možda bi iskoristili, ali 27 poena u prvoj četvtini je previše... - zaključio je Žakelj.

Crno-beli sada vode 1-0 u seriji, a naredni meč igra se sedmog maja, ali ovog puta u Podgorici pred navijačima Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Može li Partizan da osvoji Evroligu? Željko odgovorio na večno pitanje navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA