≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši trener Partizana se vozi GSP-om: Mnogi su se oduševili kada su ga videli u autobusu na Brankovom mostu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Džikić provozao se linijom "27E" koja vodi od Mirijeva 4 ka Bloku 20

  • 6
Aleksandar Džikić Foto: Telegraf.rs

Naveo je put Aleksandra Džikića na brojne svetske meridijane. Iskusni stručnjak trenutno sedi na klupi košarkaške reprezentacije Gruzije, a tokom prethodnog vikenda bio je i stručni konsultant FIBA na Fajnal foru Lige šampiona u Beogradu.

Nije se bez razloga FIBA odlučila da baš Džikić komentariše najvažnije utakmice ovog takmičenja, jer je on pune tri godine vodio Hapoel iz Jerusalima, sa kojim se rastao sredinom tekuće sezone.

Prethodno je u karijeri bio deo Budućnosti, Estudijantesa, ali i Partizana u nekim od najtežih momenata crno-belog kluba u tekućem veku. Zbog toga je Džikić ostao urezan duboko u srcima svih navijača ovog kluba, a i sam je dosta često gost kraj parketa na mnogim njihovim utakmicama, kada mu obaveze to dozvoljavaju.

Van terena, Džikić je kao sav normalan svet.

Njega smo danas uočili kako se vozi autobusom Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) na liniji "27E" koja vodi od Mirijeva 4 ka Bloku 20 na Novom Beogradu, dok prelazi preko Brankovog mosta.

Po ne tako velikoj gužvi danas u prevozu, i on je baš kao i ostali putnici iščekivao naredno stajalište na strani Novog Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje košarkaša Vojvodine nakon osvojenog trofeja KLS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    2. maj 2024 | 17:24

    Jeste Kalafonac, to jeste Džile. Drugari smo, komšije u Bul. Z.Đ. ceo život. Šta je neobično da neko busem ide u grad, pogotovo sad kad nema gužve u gradu. Skoro smo mu proslavili rođendan, završio je sezonu u Izraelu, častan i pošten čovek, dobar drug, patriota, odličnu muziku sluša...Vidiš to je ta razlika, sve što je vama nenormalno, nama je normalno i hvala milom Bogu što nismo isti.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. maj 2024 | 16:27

    Да, да ено још се вози и даје аутограме. А ви да си купите наочаре...чуј, Џикић😂😂😂

  • Svi

    2. maj 2024 | 16:23

    franjevci završe u bedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA