Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li Srbiju na Olimpijskim igrama čeka pravi "drim tim" ili je sve samo obmana: Ovaj podatak govori dosta

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta zapravo čeka Orlove

  • 2
NBA plejof Foto-kolaž: Tanjug/AP

Ove godine će centar svih dešavanja biti Olimpijske igre koje se održavaju u Francuskoj, a gde će izuzetno biti zanimljiv košarkaški turnir, gde će reprezentacija Srbijeponovo imati priliku da uzdrma Sjedinjene Američke Države i pokuša da se domogne zlatne medalje.

Ipak, Amerikanci su zbog pređašnjih neuspeha na Svetskom prvenstvu, te prethodnim Olimpijskim igrama odlučil ida sada ne prave prostor za greške, pa su pozvali najbolje od najboljih i sklopili su tim od 12 igrača.

Naravno, oni su odlučili da pozovu sve najbolje što su mogli u ovom momentu, te se tu nalaze Kevin Durent, Stef Kari, Lebron Džejms, Džoel Embid, Entoni Edvards i mnogi drugi, ali, jedna činjenica kazuje da ovo zapravo i nije toliko moćan tim.

Naime, prema projektovanoj prvoj petorci u kojoj se nalaze Stef Kari, Devon Buker, Lebron Džejms, Kevin Durent i Džoel Embid, ovaj tim i nije baš toliki "drim".

Pogotovo zbog činjenice da su svi oni ispali već u prvoj rundi plejofa, što znači da njihovo vreme polako prolazi. Ipak, ne treba ih otpisati olako, ali, ne bi trebalo ni da se toliko druge ekipe plaše, pogotovo jer recimo Srbija i dalje ima svog Nikolu Jokića, Kanada ima svog Šaja Gildžijus Aleksandera, Slovenija ima Luku Dončića, te mnogo drugih.

Izuzetno jak turnir se sprema u Francuskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    3. maj 2024 | 13:51

    Svi bi voleli da je tako kako pišete, ali ne vredi, stvarno su prejaki, i to će se videti na OI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA