Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo najubedljivija pobeda Alimpijevića u karijeri? Njegov Bešiktaš pobedio u Turskoj sa +56

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesrećni Samsun je još odavno "osuđen" na drugu ligu

  • 0
Dušan Alimpijević Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Bešiktaša ostvarili su najubedljiviju pobedu u sezoni u 30. kolu turskog šampionata, pošto su na svom terenu savladali poslednjeplasirani Samsun sa čak 56 poena razlike - 111:55.

Šta drugo reći o ovoj utakmici sem da je u jednom momentu rezultat bio 44:9, dok je do poluvremena razlika narasla na magičnih 39 poena prednosti (59:20).

Alimpijevićev tim je malo usporio u nastavku meča, ako se to tako uopšte i može nazvati, pa je do kraja treće četvrtine uspeo da ode "samo" na +48, a maksimalna prednost u završnom kvartalu iznosila je 58 poena razlike, ali je Samsun ipak dao poslednji koš.

Ovo je možda i najubedljivija pobeda u karijeri za trenera Dušana Alimpijevića koji je sa klupe vodio Bešiktaš, a treba istaći da je igrač Zvezde na pozajmici u ovom klubu, Marko Simonović večeras bio odličan sa 13 poena, osam skokova i dve asistencije.

U Samsunu se samo šest igrača upisalo u strelce, a najbolji kod Alimpijevića bio je Arslan sa 22 poena, četiri skoka i dve asistencije.

Ovom pobedom, Bešiktaš je faktički osigurao treće mesto pred plej-of, jer ima bolji skor u odnosu na Pinar Karšijaku.

(Telegraf.rs)

Video: Užasna povreda Stefana Miljenovića: Košarkaš Mege iznet uz pomoć saigrača sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA