Vreme čitanja: oko 1 min.

Cirkus u komšiluku: Klub proslavio opstanak u ligi, javio se Košarkaški savez BiH pa rekao da su ispali!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čudna situacija u Prijedoru

  • 0
LOPTA Nebojsa Parausic

Kako se približio kraj sezona u svim takmičenjima, neke čudne i komične situacije su praktično neizbežne. Jedna takva, ali ne baš i radosna, dolazi iz komšiluka, gde je u Prvenstvu Bosne i Hercegovine viđen pravi cirkus, najblaže rečeno, u vidu odluke tamošnjeg saveza.

Naime, košarkaši Prijedora su slavili protiv Proma u poslednjem kolu prvenstva tamošnje zemlje, te su mislili da su ostali u ligi, što bi trebalo i da bude tačno, jer su imali bolji skor u odnosu na Posušje.

- Uspeli smo! Izborili smo opstanak u Premijer ligi BiH. Veliko hvala svim navijačima, igračima, stručnom štabu, upravi, spoznorima i prijateljima kluba, i svima koji su nam na bilo koji način dali podršku i doprineli da ostvarimo zacrtani cilj u sezoni 2023/2024. Gledamo se opet u dvorani Mladost! Napred, Prijedor - Spartak - objavili su putem svog zvaničnog naloga nakon pobede.

Oni su i opstali u ligi, ali, nije tako mislio i Košarkaški savez BiH, koji je zvanično objavio da su oni ispali!

Preokret se desio zbog toga što je Savez u obzir uzeo i njihove međusobne duele iz Lige 12, gde je Posušje slavilo dva puta, te su zbog toga i odlučili da je Posušje ostalo u ligi.

Prijedorčani su izuzetno nezadovoljni, te su najavili i moguće žalbe jer smatraju da su oštećeni.

(Telegraf.rs)

Video: Harlemovci prave šou u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA