≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aco Petrović se javio nakon poraza Nikole Jokića: Nećete verovati koga je uporedio sa Majklom Džordanom

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ima pravo selektor Brazila?

  • 5
KK Partizan - KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su na početku polufinalne plej-of serije Zapadne konferencije od Minesote 106:99 i tako dozvolili protivniku da brejkom započne bitku. Nikola Jokić je bio standardno efikasan, ali falila je podrška saigrača.

Srbin je meč završio sa 32 poena, 9 asistencija i 8 skokova, dok je prvi naredni igrač Majkl Porter Džunior dodao 20. Sa druge strane monstruozan je bio Entoni Edvards.

Meč karijere u plej-ofu odigrao je jedan od suparnika "orlova" na predstojećim Olimpijskim igrama i sa 43 poena i 7 skokova sve druge igrače je ostavio u svojoj senci.

Na svom "X" nalogu se nakon meča oglasio i hrvatski trener Aleksandar Aco Petrović, a interesantno je da je beka Timbervulvsa uporedio sa najvećim ikada.

- Nikada, ali baš nikada, nisam pristao upoređivati ikoga sa najvećim, sa Majklom Džordanom! Međutim, noćas sam sebi postavio hipotetičko pitanje. Entoni Edvards ma samo 22 godine i ukoliko nastavi ovako terorisati NBA ligu, sledećih desetak godina, da li je on taj - upitao je sebe Petrović.

Edvards od početka sezone u proseku daje 25.9 poena uz 5.4 skoka i 5.1 asistenciju i jedan je od predvodnika renovirane Minesote.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrio kako je dobio nadimak "Trica", pomenuo i Dražena: Aco Petrović za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    5. maj 2024 | 12:39

    Možda igrački, ali njegovo ponašanje sa 22 godine je žalosno, dečko nema poštovanja za protivnike i stalno se unosi u facu i provocira, on i Ja morant su primer Šta slava uradi od tebe.

  • DDF

    5. maj 2024 | 15:04

    Svi su oni"Dzordan na baterije"...Dzordanu vise nijedan igrac nece moci da pridje,jedini koji je bio blizu je bio Kobi Brajant

  • RSK

    5. maj 2024 | 18:21

    A sto ne bi verovali da je njega uporedio??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA