Vreme čitanja: oko 1 min.

Klivlend bolji od Orlanda, poznat i drugi par polufinala Istoka: Braća Vagner nestala kada je najbitnije

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određen je i poslednji par polufinala konferencija

  • 0
Klivlend Kavalirs - Orlando Medžik Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Klivlend Kavalirsi osigurali su svoje mesto u drugoj rundi NBA plej-ofa nakon pobede nad Orlandom Medžikom u odlučujućem sedmom meču četvrtfinala Istočne konferencije.

Iako nije pružen spektakularan nastup, Kavsi su uspeli da preokrenu rezultat u finišu treće četvrtine i sačuvaju prednost do kraja utakmice, pobedivši rezultatom 106:94.

Naredni izazov za Klivlend će biti Boston Seltiksi, trenutno najbolji tim ligaškog dela takmičenja, koji su u prvom krugu plej-ofa eliminisali Majami.

Najbolji pojedinac ekipe iz Klivlenda bio je Donovan Mičel sa 39 poena, devet skokova i pet asistencija. Levert je dodao 15, Štrus 13, Garland 12, a Ivan Mobli 11 poena uz 16 skokova.

U Orlandu je najraspoloženiji bio Paolo Bankero sa 38 poena, 16 skokova i dve asistencije. Vendel Karter je upisao 13 poena, dok je Džejlen Sags imao 10 poena i devet skokova.

Braća Vagner nisu briljirala, pa je Frenc potstigao po šest poena, skokova i asistencija, dok je Mo ubacio tek tri poena.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić prevario odbranu i lagano poentirao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA