≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović začuđen pred Budućnost: "Čudno je što smo imali veliki broj dana između mečeva"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se vatrena atmosfera

  • 17
KK Partizan - KK Valensija Željko Obradović Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana u utorak gostuju ekipi Budućnosti u drugom meču polufinala ABA lige koji može biti i poslednji ukoliko ekipa crno-beli upišu pobedu.

U Beogradu nije bilo previše uzubđenja i domaćin je pobedio 78:67, ali  u "Morači" će biti potpuno drugačija atmosfera i taj teren je prethodnih godina bio nepremostiva prepreka za beogradski klub.

Trener Partizana Željko Obradović se nada da su njegovi igrači spremni za novi izazov, uprkos neuiobičajeno dugoj pauzi između dva okršaja.

- Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale. Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolju utakmicu - izjavio je Obradović.

Utakmica je na programu od 18 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović ostaje u Partizanu: Ovo što smo uradili do sada je fenomenalno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    6. maj 2024 | 12:12

    Nema šta da se čudiš,projektovani ste za top 8 ili 10 ,a pošto niste ispunili obećanja i još jednom ,,razočarali " poreske obveznike i napaćeni narod RS ,sada imate sve vreme ovog sveta i možete da igrate kada hoćete a vi to već koristite kao alibi u slučaju poraza ,e Žoc rđavom i dlake smetaju!!!!!

  • Lakirana cipelica

    6. maj 2024 | 11:56

    Ma ne mogu nam nista. I da nas pobede, sve jedno cemo da ih dobijemo u trecoj i da na kraju osvojimo ABA ligu. Partizan sampion

  • Dragan

    6. maj 2024 | 13:01

    Čudno jel da !!! Koliko dana vas je Zvezda čekala prošle sezone u finalnoj seriji.. Navikli ste da se navlači za vas..pa cudno vam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA