≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trej Tompkins oduševljen proslavom Đurđevdana: "Osećam se blagosloveno!"

S. P.
S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Krilni centar Crvene zvezde dao je izjavu na proslavi Đurđevdana na Malom Kalemegdanu

  • 4

Košarkaši Crvene zvezde danas su na Malom Kalemegdanu proslavili klupsku slavu Đurđevdan, pa smo iskoristili priliku da nakratko popričamo sa poslednjim pojačanjem ove sezone Trejom Tompkinsom.

Pre svega je pričao o tome kako se oseća nakon što je iskusio jednu ovakvu proslavu, jednu od najmasovnijih srpskih slava, na šta je on imao odgovor oduševljenja.

- Osećam se blagosloveno zbog ovakve ceremnonije. Osećam se srećno da budem deo ovoga, da učim o istoriji kluba i budem na ovakvom istorijskom mestu. Objasnili su mi najviše što su mogli o istoriji ovog mesta. Bio sam ovde već jednom, ali nisam znao pozadinu priče, a sada kada znam veoma je lepa priča - rekao je Tompkins.

Smatra da, bez obzira na povrede i sve probleme, Mega nije lak protivnik, te da će utakmica protiv njih biti težak zadatak.

- Mega je dobar tim, mlad i pun talenta, gladni su za rezultatima. Moramo uvek biti spremni na sve što se može desiti, ali sve dok radimo svoj posao i brinemo o našoj igri verujem da će sve biti kako treba - uz veliku dozu fer pleja u glasu istakao je Trej.

Deluje veoma zadovoljno zbog toga što je u klubu koji je imao puno strpljenja da ga sačeka do njegovog potpunog oporavka, kaže da se oseća dobro u ovom trenutku.

- Sada se osećam odlično, srećan sam što sam sa ovim ljudima, trenerima, menadžmentom. Provode vreme sa mnom i daju mi vreme da ponovo postanem svoj. Svaki dan sam sve bolji i svaki dan želim da budem bolji - uz osmeh je izjavio Tompkins.

Upitali smo ga da kada možemo očekivati staru verziju njega iz njegovih najboljih dana, na šta je on istakao da ne teži toj staroj verziji.

- Osećam da sam nova verzija sebe. Ne mislim da sam stara verzija sebe. Nova sam osoba, na neki dobar način, više sam iskusan i očekujem da ovakav budem dobar - ističe poslednje pojačanje Zvezde za ovu sezonu.

Smatra da je grad Beograd dobro mesto za život i oseća se veoma lepo u glavnom gradu Srbije.

- Imao sam malo vremena, živim u "Beogradu na vodi". Mogao sam da prošetam ponekad, da vidim "Beton halu", Kalemegdan. Bio sam u Beogradu par puta, video sam grad, sviđa mi se. Daje vam osećaj doma i čini da se osećate dobrodošlo u njemu - zaključio je Trej Tompkins.

Tompkins je u Crvenu zvezdu stigao poslednjeg dana prelaznog roka u Evroligi kao pojačanje, međutim zbog oporavka od povrede je zvezdaška javnost morala da čeka na njegov povratak na teren oko dva meseca.

On je u najboljim danima svoje karijere, kada je osvojio Evroligu dok je nastupao za Real Madrid, prosečno beležio 10.9 poena i hvatao 4.8 skokova, dok je za tri poena šutirao neverovatnih 40.9 procenata po utakmici.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaški klub Crvena zvezda proslavio je klupsku slavu Đurđevdan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA