Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega dovela novog Nemca: Talentovani plej Džek Kajil potpisao ugovor sa srpskom ekipom!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se trend

  • 0
Džek Kajil, Mega Foto: Profimedia

Košarkaši Mege su ove sezone pružili odlične partije u ABA ligi, gde su dogurali do polufinala, kada su poraženi od Crvene zvezde sa 2:0 u seriji, a u novu sezonu će ući i još jači, pošto su ozvaničili dolazak novog igrača - Džeka Kajila!

Mega je odlučila da nastavi sa svojim receptom dovođenja mladih, ultratalentovanih igrača, te će se ekipi već od iduće nedelje pridružili i Džek Kajil, koji je rođen 2006. godine, a prethodno je nastupao za Rast Feht iz Nemačke.

On je nastupao i na turniru "Albert Švajcer", koji je održan u Manhajmu, gde je sa Nemačkom osvojio bronzu, dok je bio i u prvoj petorci turnira sa 13.3 poena, 4.5 asistencija i 1.8 ukradenom loptom po meču.

Rođen je u Berlinu, a igrajući za juniorski tim Albe izabran je u najbolji tim ANGT kvalifikacionog turnira u Minhenu, kada je imao 18.5 poena u proseku, 4.5 skokova, 3.5 asistencije, 3.8 ukradenih lopti po utakmici.

Prešao je onda u Rasta Fehte, gde je girao za B tim u drugoj ligi Nemačke, te je i tu imao 10.5 poena i 2.8 asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović otkrio: "Ja navijam za Zvezdu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA