≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jokić otvara prozor i baca broj najlepše stjuardese: Bivši igrač Partizana otkrio anegdotu sa asom Denvera

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zajedno su igrali jednu sezonu

  • 8
Natalija Jokić Foto: Instagram.com/nmacesic

Nekadašnji košarkaš Partizana Žofri Lovernj otkrio je neke nepoznate detalje iz privatnog života Nikole Jokića, MVP-ja NBA lige sa kojim je delio svlačionicu Denvera u sezoni 2015/16!

U razgovoru za "Mocartsport", Lovernj se prisetio jedne scene koja je viđena u avionu Nagetsa kada je Jokić odbio prelepu stjuardesu - iako su svi ostali igrači Denvera hteli da joj "priđu".

- Kada ste u NBA ligi, uvek putujete privatnim avionom, a posada je uvek ista. Uvek nas dočekuju isti ljudi. Među njima je bila jedna devojka. Ne mogu da vam opišem koliko je lepa. Kao sa video spotova ili filma. Neverovatno, pamtim je posle svih ovih godina. E, kada imate takvu devojku i avion pun košarkaša koji su pritom pomalo neprofesionalni... možete da zamislite scene - rekao je Lovernj i dodao:

- Ne postoji igrač u tadašnjem timu koji joj nije prišao, nešto pokušao. Dobacivao, tražio telefon. Niko nije mogao da je osvoji. Uvek je bila nedostupna. Tu je bio i Nikola, ali u potpuno drugom stilu. Sve lagano, izokola, bacao neke šale. Zezao se. Nije još čak nikada ni direktno prilazio, ali se uvek šalio. Njoj se to očigledno svidelo, jer je bio drugačiji. Posle jednog putovanja, mi slećemo u Denver i ona prvi put prilazi nekome, dolazi do Nikole daje mu papirić sa brojem telefona. Ceo tim u čudu.

Nastavlja Francuz da objašnjava tu situaciju.

- Nikola hladnokrvno ustaje iz aviona i dolazi do mene. Već smo ustalili ritam da ga ja vozim sa aerodroma. Nekoliko minuta vožnje protiče bez razgovora i on se meni okreće odjednom: „Žo, evo ti ovaj broj, meni svakako ne treba. Ja imam devojku“. Ja u čudu odgovaram da ne želim broj jer je dala njemu. On samo otvara prozor i baca ceduljicu sa brojem. E to je Nikola Jokić. Uvek hladnokrvan, a i pokazatelj da je pravi porodični čovek. To je scena koju ću uvek pamtiti sa Jokićem - poručuje Lovernj za "Mocartsport."

A ta devojka koju je Lovernj pomenuo je sadašnja supruga Natalija čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA