≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanu protiv Budućnosi sude sudije koje su godinama na udaru Zvezde

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pukl, Javor i Hordov će biti na parketu u majstorici

  • 26
Damir Javor Foto: Marko Jovanović

Slovenačke sudije Saša Pukl i Damir Javor delegirani su za majstoricu polufinala ABA lige između Partizana i Budućnosti, dok će Hrvat Tomislav Hordov biti treći koji će im pravti društvo na parketu!

Duel Partizana i Budućnosti na programu je u petak veče (19.00) i pobednik će na megdan Crvenoj zvezdi i finalu, a zanimljivo je da su baš crveno-beli godinama u ratu sa Javorom i Puklom.

Više puta su iz Zvezde objavljivali saopštenja protiv Pukla i Javora, čak su tražili i da im više nikad ne sude. S druge strane, iz Partizana su pred jednu Skupštinu ABA tražili da srpskim klubovima pravdu ne dele srpske sudije.

Podsetimo, Matej Boltauzer se verovatno neće ni pojavljivati na parketu do kraja sezone s obzirom na to da je tužilaštvo potvrdilo da je u decembru prošle godine ukrao parfem na aerodromu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    9. maj 2024 | 12:15

    Ovo znaci da Buducnost i ne treba da dolazi u Beograd, nikakve sanse ne postoje da odigraju postenu utakmicu pored ovih sudija.

  • Hahahha

    9. maj 2024 | 12:23

    Kada je muka....tu su...doduše Bokthauzer ne sme da se pojavi više u Beogradu, pa su namestili Hordova

  • promaklo brate

    9. maj 2024 | 14:10

    Nije ni cudo, sad kad nemaju vise Boltauzera moraju ove...jedini preostali. Buducnost posle prvog meca upravo se zalili zbog Pukla koji slucajno nije video 7 faula Ledeja, promaklo nekako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA