≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin Dejana Milojevića dirljivom slikom čestitao Nikoli Jokiću na MVP nagradi: Otac bi bio ponosan!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajan gest

  • 1

Prethodne noći saznali smo sjajne vesti iz Amerike, ne i neočekivane, pošto je Nikola Jokić po treći put postao MVP ligaškog dela NBA lige i tako stao rame uz rame sa najvećim legendama najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu.

Sasvim zasluženo, tu nema dileme, iako je konkurencija ove godine bila jaka. Pa ipak, Šaj Gildžus-Aleksander i Luka Dončić ostali su daleko od njega posle glasanja.

Centar Denver Nagetsa je veliko priznanje proslavio u majici "Brate", posvećenoj preminuloj košarkaškoj legendi Srbije Dejanu Milojeviću, koji je u januaru doživeo infarkt i nedugo nakon toga nažalost preminuo.

Nije zaboravio Džoker ko ga je lansirao u visine, a ne zaboravlja ni Dejanov sin svog velikog prijatelja.

Na svom Instagram profilu Nikola Milojević čestitao je Jokiću uz zajedničku fotografiju svog oca, igrača Nagetsa, kao i kondicionog trenera Denvera Ognjena Stojakovića.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić prevario odbranu i lagano poentirao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    9. maj 2024 | 13:09

    Dejan je bio sjajan čovek. Osmeh je naravno prisutan i na ovoj slici, onako kako ga svi pamtimo. Počivaj u miru, dobri moj Deki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA