Vreme čitanja: oko 1 min.

Dončić otkrio zašto se sukobio sa navijačem: "Jedan odrastao čovek to ne može da radi"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Luka dao na svoju porodicu

  • 5
Luka Dončić Printskrin: X/@townbrad

Već smo pisali o tome da je Luka Dončić tokom druge polufinalne utakmice Zapadne Konferencije između Oklahome i Dalasa ušao u sukob sa jednim navijačem domaćeg tima, a nedugo zatim stiglo je i objašnjenje zašto je to uradio!

Naravno, od samog Dončiča koji je izgubio živce u finišu meča, pre jednog tajm-auta, te razmenio nekoliko reči sa navijačem koji je sedeo u prvim redovima.

Jedan od sudija, Skot Foster, stao je između njih dvojice kako sukob ne bi eskalirao, a Slovenac je na konferenciji za medije rekao:

- Jedan čovek pored terena pominjao mi je porodicu, ne sviđa mi se to čoveče. Jedan odrastao čovek to ne može da radi. Nisam ja uradio ništa, samo sam hteo da mu vratim. Ludo je to što odrastao čovek udara na moju porodicu.

Nedugo nakon povratka na parket, cela hala pogrdno je skandirala Dončiću i vikala "Luka sucks", ali to ga nije sprečilo da vodi ekipu do trijumfa.

Inače, Slovenac je meč završio sa 29 poena, 10 skokova i sedam asistencija, a Dalas je dobio rezultatom 119:110 i sada je 1:1 u seriji koja se seli u Teksas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    10. maj 2024 | 07:17

    Ne daj Dončiću na Srbiju!Ponosno nosi svoje srpsko ime i prezime gde god se pojaviš.

  • Ja

    10. maj 2024 | 07:34

    Luka Care samo napred

  • Ivan

    10. maj 2024 | 09:48

    Jedan odrastao covek se ne obazire na to sta mu ko dobacuje iz publike, sem ako nije brutalno, konstantno glasno vredjanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA