Vreme čitanja: oko 1 min.

Indijana kroz dramu do prve pobede protiv Niksa: Pejsersi gubili, pa sačuvali domaći teren u 4/4!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Provukli su se

  • 1
Aron Nejsmit i Tajris Halibarton - Indijana Pejsers Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Indijana Pejsersa su i dalje živi! Na svom terenu su kroz dramu uspeli da slave protiv Njujork Niksa kroz dramu sa 111:106, te su tako i došli do prvog trijumfa u ovoj seriji i sada je 2:1.

Drama između ove dve ekipe je viđena i u prve dve utakmice, kada su Niksi slavili pred svojim navijačima, što se i ovde nastavilo i nije se znalo do poslednjih trenutaka u kom će smeru otići utakmica.

Indijana je imala prednost na poluvremenu, bolje su otvorili meč, stekli devet poena nakon 12 miunta igre, da bi Niksi prepolovili to na tek pet poena na poluvremenu.

Štaviše, Niksi su preuzeli vođstvo pred poslednju deonicu, oni su potom imali "plus pet", ali, Pejsersi se nisu predali, već su napravili novi preokret protiv ranjenih Niksa.

Najefikasniji na meču bio je Tajris Halibarton sa 35 poena, Paskal Sijakam dodao je 26, Majls Tarner 21, a Nesmit 10. Kod Niksa je najbolji bio Donte DiVinćenco sa 35 poena, dok je Džejlen Branson dodao 26. Dvocifreni su bili i Aleks Burks sa 14, odnosno Hart i MekBrajd sa po 10. Zanimljivo, Hart je imao i 18 skokova.

Treba napomenuti i da Niksi nisu mogli da računaju na čak šest igrača u ovom meču!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nova gramatika

    11. maj 2024 | 04:00

    množina Niks Pejsers množina od množine Niksi Pejsersi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA