Vreme čitanja: oko 1 min.

Budućnost se ponovo oglasila: "Nažalost, obistinilo se ono na šta smo već dugo upozoravali..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podgoričani uputili dopis članovima skupštine ABA lige

  • 23
Košarka ABA liga KK Partizan KK Budućnost Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale ABA lige, pošto su u majstorici na svom parketu savladali Budućnost rezultatom 100:85.

Podgorički sastav je ovim porazom završio takmičenje u regionalnoj ligi za ovu sezonu, a nakon susreta oglasili su se kratkim saopštenjem gde su izneli niz zamerki na suđenje.

Budućnost je nakon toga odlučila i da uputi dopis članovima skupštine ABA lige koji prenosimo u celosti:

Poštovani članovi Skupštine,

Nažalost, obistinilo se ono na šta već dugo Košarkaški klub Budućnost upozorava. Ko će biti pobednik u važnim utakmicama ABA Lige više ne odlučuju igrači i njihov kvalitet i igra, nego drugi koji bi, pre svega, trebalo da budu u funkciji kvaliteta košarke i regularanosti lige. Takvim ponašanjem ABA Liga, čini nam se, doživljava najteže trenutke.

Sigurni smo da većina od 12 klubova koji su vlasnici ABA Lige i ostali koji igraju ovu ligu imaju interes da liga bude regularna i da za njeno osvajanje i pozicije na tabeli treba da budu merodavani i odlučujući klubovi, a ne ostali učesnici, sudijska organizacija, sudije…

Nastalu tešku situaciju, koja u potpunosti obesmišljava dalje postojanje ABA Lige, moraju rešavati sami klubovi, jer je jasno da probleme ne mogu rešiti i popraviti oni koji su prouzrokovali ovako tešku situaciju - stoji u dopisu koji je potpisao direktor kluba Slavko Radulović.

(Telegraf.rs)

Video: Jogi Ferel isključen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sad ste se uverili svi

    11. maj 2024 | 14:58

    Boltauzer, Pukl, Javor, Hordov = Zocovi satrapi

  • realno

    11. maj 2024 | 15:03

    Ipak ste znali da igrate protiv kluba koji je poznat po gepekovanje sudija i imaju cak i knjigu o namestaljkama, mislim da je jedini klub na svetu koji ima takvu knjigu. Sinoc ste se samo uverili, zao mi je jer ste bili mnogo bolji od njih dok nisu sudije resile mec u njihovu korist na pocetku drugog poluvremena

  • hehe

    11. maj 2024 | 14:59

    $udije re$ile mec ipak je $avic iskesirao posteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA