Vreme čitanja: oko 1 min.

Dalas poveo u seriji protiv Oklahome: Dončić ponovo do "dabl-dabl" učinka

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaće je do trijumfa predvodio sjajni Pi Džej Vašington, koji je ubacio 27 poena, pratio ga je Kajri Iring sa 22, dok je Luka Dončić meč završio sa "dabč-dabl" učinkom, ubacivši 22 poena uz 15 skokova

  • 1
Luka Dončić Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su ekipu Oklahoma Siti Tandera sa 105:101, u okviru trećeg meča polufinale serije Zapadne konferencije NBA lige.

Domaće je do trijumfa predvodio sjajni Pi Džej Vašington, koji je ubacio 27 poena, pratio ga je Kajri Iring sa 22, dok je Luka Dončić meč završio sa "dabč-dabl" učinkom, ubacivši 22 poena uz 15 skokova.

Najefikasniji na meču bio je Šaj Gildžus Aleksander koji je ubacio 31 poen, odigravši možda i jedan od najboljih mečeva u plej-ofu ove sezone.

Bolje je Dalas počeo, imao je i osam poena prednosti, ali nisu dozvoljavali Tanderi da se rival previše odmakne. U dva navrata u drugom periodu, čak su gosti i dolazili do prednosti, i na poluvreme su otišli sa 52:51.

Ipak, u nastavku je Dalas uspeo da preokrene, i na kraju, uz koncentrisaniju završnicu, dođe do bitnog trijumfa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA