Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda izdala saopštenje pred finale ABA lige: Ovako navijači ulaze u Pionir

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Instrukcije su jasno date...

  • 15
KK Crvena zvezda - KK Mega Ribnikar Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju finalnu seriju plej ofa ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana. Prva utakmica na programu je u ponedeljak od 20:30 u hali „Aleksandar Nikolić“. Veliko finale igra se na tri pobede, crveno-beli su domaćini u prve dve utakmice.

Crvena zvezda obaveštava javnost da je tim povodom u subotu održan bezbednosni sastanak sa predstavnicima MUP Republike Srbije i svim službama koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji je takođe bio prisutan na sastanku.

Ostatak saopštenja prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu!

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije!

KK Crvena zvezda još jednom podseća DA NA UTAKMICU ULAZE SAMO VLASNICI SEZONSKIH KARATA!

U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizičkiulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti!

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima!

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali „Aleksandar Nikolić“ da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti „vetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede!

Ulaz u halu „Aleksandar Nikolić“ obavljaće se kao i ranije kada je KK Crvena zvezda Meridianbet organizovala brojne utakmice u našoj hali po sledećem rasporedu:

KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Gilespi o rivalu u finalu: Znamo koga želimo, ali biće onaj koga ljudi očekuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PERA

    12. maj 2024 | 19:05

    SUTRA SE OČEKUJU NEREDI UKOLIKO PARTIZAN POBEDI.DAJ BOŽE DA IGRAČI PARTIZANA IZVUKU ŽIVE GLAVE.ČOVIĊ KANCER SRPSKE KOŠARKE.NAJVEĆE ZLO

  • DDF

    12. maj 2024 | 17:59

    Kako"strpati"12000 pretplanika u hali od 8000...🤔🤔🤔

  • oki

    12. maj 2024 | 18:50

    Ok kazete da imate 10k sezonskih kako planirate da svi udju haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA