Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlučeno: Bogdanoviću u ekipu stiže prvi pik, evo gde bi mogao Topić

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada, prema prognozama najverovatnije je da će prvi pik biti neko od francuskih igrača, a glavni kandidati su Olivije Risašer iz Pariza i Aleks Sar iz Pert Vajldketsa

  • 3
Nikola Topić Foto: Marko Metlas

Atlanta Hoksi, koji su sezonu završili na 10. mestu, imaće pravo da izaberu prvog pika na NBA draftu, odlučeno je izvlačenjem pozicija.

Inače, za ovako nešto je otrebna zaista velika doza sreće, s obzirom na to da je prema pravilu, što lošiji tim, to će imati veću šansu da bude izvučen.

Atlanta je inače imala četvrti najbolji skor, a bolji su bili samo Sakramento, Golden Stejt i Čikago. Za sada, prema prognozama najverovatnije je da će prvi pik biti neko od francuskih igrača, a glavni kandidati su Olivije Risašer iz Pariza i Aleks Sar iz Pert Vajldketsa.

Nakon Atlante, pravo biranja imaju Vašington Vizardsi, Hjuston Roketsi, a onda San Antonio, koji će imati prava na četvrtog i osmog pika. Potom slede Detroit, Šarlot, Portland, Memfis i Juta.

Inače, na predstojećem draftu će se naći i Nikola Topić iz Crvene zvezde, koji će se izvesno naći u TOP 10, a s obzirom na to da San Antonio Sparsi imaju pravo na dva pika, postoji velika šansa da Topić ode upravo kod Grega Popoviča naredne sezone.

Ipak, ostaje nam da vidimo kakav će biti rasplet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA