≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit! Jokić ušetao na konferenciju saigrača i zasmejao sve: Nikola se sakrio iza paravana dok ga je ovaj hvalio

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski košarkaš je očigledno uživao

  • 2
nikola Jokić Printskrin: X / NBABlackburn

Košarkaši Denver Nagetsa su se potpuno vratili u plejof seriju protiv Minesota Timbervulfsa, pošto su slavili i na drugom gostovanju u Mineapolisu, ovoga puta sa 115:107, te su tako izjednačili u seriji na 2:2, te će u Koloradu "krenuti od nule".

Najefikasniji na ovom meču u redovima Denvera je bio Nikola Jokić sa 35 poena, pa po sedam skokova i asistencija, dok je ogromnu pomoć imao i u vidu Erona Gordona, koji je meč završio sa 27 poena.

Eron Gordon je bio čini se i i "iks-faktor" na ovom meču, a posle meča je na konferenciji dobio pitanje o tome kako je postao tako "nesebičan".

Gordon se zamislio, a baš u tom trenutku je ušao u prostoriju i Nikola Jokić, što je nasmejalo mnoge, kada je Gordon počeo da priča baš o njemu.

- Neki veliki momak je ušao u prostoriju. Taj čovek, tu sam naučio da budem nesebičan. On je najbolji košarkaš na svetu. Tri puta je bio MVP, a on je najnesebičniji, najdobroćudniji batica kog sam ikad sreo. Ako trostruki MVP može, mogu i ja to isto - rekao je Gordon.

(Telegraf.rs)

Video: Ono kad te Jokić "pošalje po burek": Kakva majstorija i koš Srbina u poslednjim sekundama četvrtine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA