≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasio se Čović pred finale ABA s Partizanom: "Ne nasedajte na provokacije i seksističke poruke"

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predsednik Zvezde apelovao na navijače da se ponašaju u skladu sa fer-plejom

  • 36

Čitava sezona u ABA ligi staje u finalnu seriju, gde će snage odmeriti Crvena zvezda i Partizan. Povodom starta finalne serije, predsednik crveno-belih Nebojša Čović obratio se svim pristalicama svog kluba, istakavši da se navijači ponašaju u skladu sa fer-plejom i najavio da će biti rigorozne kontrole, te da će na tribine moći da se uđe samo sa sezonskim kartama.

- Celu sezonu smo se borili da izborimo pol poziciju u ABA ligi i mislim da je jako važno da se navijači ponašaju u duhu potpunog sportskog fer pleja, biće rigorozne mere kontrole, moći će da se uđe sa sezonskim kartama Zvezde. Očekujem da svi zajedno dođemo do cilja koji je postavljen, a to je osvajanje ABA lige.

- Kako kažu sportski prijatelji, sve je viđeno i sve je jasno, tako da, sve je viđeno i sve je jasno i sve se događalo. Molim da ne nasedamo na bilo kakve provokacije, čak i kad krene zagrevanje sa seksističkim porukama. Da budemo mirni i zajednički bodrimo našu ekipu i naravno kroz to bodrenje obezbedimo regularne uslove, učešće svih subjekata od sudija pa na dalje.

- Posle dugo razmišljanja odluka je Pionir iz prostog razloga je što je Pionir naša kuća, gde smo i svi smešteni i koncentrisani. Nismo uspeli sa Arenom da napravimo dogovor da uđemo i u malu salu, u njemu ćemo igrati finale plej-ofa. Naglašavam i molim medije da ne prave senzacionalističke izjave, zato što će oni snositi najveću odgovornost za sve ono što može da se događa.

- Gospodo u medijima, pamet u glavu. Mi ćemo naš deo posla uraditi maksimalno kako treba. Još jednom apel navijačima, nemojte ubacivati na teren, bez obzira na emocije, pravde i nepravde, frustracije, to će jedva dočekati da probaju da primene već viđene scenarije iz proteklih sezona - poručio je Čović u videu na Jutjub kanalu kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Ostoja o Zvezdi: Loši odnosi traju još od ranije, sa budućim predsednikom imam korektne odnose

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA