Vreme čitanja: oko 1 min.

Broni Džejms dobio zeleno svetlo od lekara, zdrav je i spreman za NBA ligu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične vesti za porodicu Džejms

  • 0
Lebron Džejms sa sinom Bronijem Foto: Tanjug/AP

Nakon što je preživeo srčani zastoj pre devet meseci, konačno su stigle i najbolje moguće vesti za Bronija Džejmsa, sina čuvenog Lebrona koji se prijavio za ovogodišnji draft. Broni je zdrav i spreman da se nađe u izboru ove godine.

Broni se nije naigrao na koledžu baš zbog zdravstvenih problema koje je imao, a odlučio je i da se okuša na draftu, gde će uzeti učešće i na "draft kombajnu", kako bi se što bolje predstavio potencijalnim klubovima koji su zainteresovani za njega.

Ono što je za njega najvažnije, to da je dobio pozitivne vesti od lekara, te da je "čist" pred izbor. Izvori ESPN-a tvrde i da će Broni odigrati utakmicu pet na pet u utorak, a gde će skauti i uprava NBA klubovi gledali ka njemu.

Džejms mlađi je propustio nekoliko meseci nakon svojih problema sa srcen, da bi se potom vratio na parket i tamo beležio 4.8 poena u proseku, 2.8 skokova i 2.1 asistenciju u proseku za 19.4 minuta po meču.

Broni Džejms inače ima rok do 29. maja, da odluči da li će ostati na NBA draftu ili će se povući i vratiti na koledžu, samo što je izvesno da će ukoliko se odluči za to tražiti i transfer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA