Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi se smeju Jokićevom čuvaru zbog face koju je imao kad je provozan na "somborskom ringišpilu"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naz Rid se našao na meti šaljivih komentara

  • 0
Naz Rid, Nikola Jokić Printskrin: Youtube/houseofhighlights

Mnogi su potcenili Nikolu Jokića i Denver Nagetse posle prve dve utakmice polufinala NBA lige na zapadu, nakon što je Minesota uspela da napravi dva brejka.

Ali, kao što je rekao trener Nagetsa, Majkl Meloun, "nikad ne potcenjujte srce šampiona". Oni su to pokazali već u naredna dva meča, kada su predvođeni Nikolom Jokićem pokazali šampionski karakter.

Jokić je dominirao u oba ta dva duela. Mnogi su posumnjali u njega, čak su preispitivali i njegovu MVP titulu, treću u karijeri, govorili su kako su "Vukovi" pronašli rešenje za njega, čak i bez svog najboljeg defanzivca i prvog centra - Rudija Gobera.

Naz Rid je odlično menjao Gobera u meču broj dva i "zatvorio" je Jokića sjajno pod košem. Ali, to je samo dodatno motivisalo Jokića, koji je u mečevima tri i četiri briljirao i ponižavao rivale.

Upravo je Rida "izvozao" na ringišpilu u jednom momentu.

Rid je odleteo u prazno, nakon čega je Jokić lagano poentirao za kraj prve deonice, a na licu centra Minesote je moglo da se vidi kako prevrće očima i ne može da veruje šta mu je Jokić uradio.

Trenutno je u seriji 2:2, ona se sada seli u Denver, gde je u sredu od 04.30 na programu peti meč.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Radničkog i Zemuna prepevali hit Aca Pejovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA