≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klivlend ne može bez Mičela, Boston vodi 3:1 i ima dve meč lopte za finale Istoka!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlično igraju Seltiksi

  • 0
Džejson Tejtum, Boston Seltiks Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Boston Seltiksa su napravili i drugi brejk u plejof seriji protiv Klivlend Kavalirsa sa 109:102, te sada vode 3:1 i i maće dve meč lopte pred svojim navijačima da ovu seriju privedu i kraju!

Klivlend je pred ovaj meč ostao bez Donovana Mičela, koji je morao da propusti utakmicu zbog povrede, pa je samim tim već i tu bilo jasno da će Kavsi teško uspeti da ispariraju jednoj od najjačih ekipa u čitavoj ligi.

Međutim, dobro su se držali momci iz Klivlenda tokom većeg dela utakmice. Na poluvremenu su imali zaostatak od pet poena, da bi potom i tokom treće deonice uspeli da preuzmu vođstvo (65:64), ali, nakon toga je i počela serija Bostona.

Seltiksi nisu ništa prepustili slučaju, zaigrali su dosta bolje, te su do kraja deonice otišli i na dvocifrenu razliku koju su sačuvali u poslednjih 12 minuta.

Najbolji na meču bio je Džejson Tejtum sa 33 poena i 11 skokova, pratio ga je Džejlen Braun sa 227 poena i osam skokova, Džru Holidej je dodao 16, a Pejton Pričard 11 poena. Kod Klivlenda je najbolji bio Darijus Garland sa 30 poena, Karis LeVert je dodao 19, Ajzea Mobli 19, a Maks Štrus je meč završio sa 15 poena.

Serija se ponovo vraća u Boston, gde će Seltiksi imati dva meča i dve meč lopte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA