Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanci tvrde: Nikola Topić izbegao težu povredu na prvom meču protiv Partizana

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati "draft" insajder, Džonatan Dživoni ističe da Topića nećemo gledati do kraja ABA finala

  • 0
KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u prvom meču finalne serije ABA lige (85:82), ali su svi navijači u dvorani ostali zabrinuti zbog povrede Nikole Topića koja se dogodila krajem treće četvrtine.

On je uz pomoć članova stručnog štaba iznet sa parketa, a na konferenciji za medije, Janis Sferopulos istakao je da je u pitanju problem sa istim kolenom sa kojim se mučio i ranije.

Iako je prvobitno u medijima prošla informacija da će Topić morati da ide na operaciju, iz Sjedinjenih Američkih Država stižu nešto povoljnije vesti.

Naime, draft insajder, Džonatan Dživoni iz eminentnog ESPN-a ističe da je Topić izbegao ozbiljniju povredu, te da je povredio levo koleno što će ga onemogućiti da bude na terenu do kraja finalne serije ABA lige.

Međutim, ono što je pozitivna vest jeste da će Topić najverovatnije biti spreman da učestvuje na svim "pred-draft" aktivnostima tokom juna meseca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podsetimo, Nikola Topić prognoziran je da završi među prvih deset mesta na predstojećem NBA draftu koji će se održati krajem juna.

(Telegaraf.rs)

Video: Košarkaši Partizana bez izjava posle poraza u prvom meču finala ABA lige od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA