Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA liga ne prašta ponižavanje sudija: Rudi Gober kažnjen pred meč sa Jokićem i Denverom!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liga je stala iza arbitara

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Superstar Minesote Rudi Gober, dobio je kaznu od 75 hiljada dolara zbog novnog gestiuliranja ka sudijama u plej of seriji sa Denverom. 

Naime, NBA liga je najboljem defanzivcu lige izrekla kaznu zbog"gesta novca" koji je pokazao u znak protesta protiv sudija.

U saopštenju NBA lige navedeno je da je Gober napravio "neprimeren i neprofesionalan gest koji dovodi u pitanje integritet lige i njenih sudija".

Takođe se u saopštenju pominje da je ovo ponovljeno kršenje pravila od strane Gobera i da je ova situacija doprinela izricanju kazne igraču. U martu 2024. godine, zvezda je dobila ogromnu kaznu od 100 hiljada dolara nakon jer je napravio isti gest i tvrdio da su sudije NBA lige pretrpele uticaj kladionic.

Ovog puta, francuski centar je gest napravio u porazu od 107-115 protiv Denver Nagetsa u četvrtoj utakmici polufinala Zapadne konferencije. Nagetsi su izjednačili seriju na 2-2 nakon te utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA