≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebojša Čović se obratio zvezdašima pred drugu utakmicu finala: "Ne reagujmo na pokušaje sudije Damira Javora"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik kluba se obratio navijačima

  • 32
Nebojša Čović Foto: Youtube / Printscreen / KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u sredu od 19.30 časova igraju drugu utakmicu finalne serije ABA lige, a nakon što su crveno-beli bili bolji u prvom duelu i poveli sa 1:0 u borbi za trofej - 85:82.

Klub sa Malog Kalemegdana obratio se putem zvaničnog sajta navijačima i uputio im pohvale nakon prvog meča finalne serije.

- Nakon važne uvodne pobede, Klub želi da se zahvali svima: navijačima, svim službama bezbednosti i redarskim službama koje su pomogle da ovaj meč protekne bez najmanjeg incidenta. U zvaničnom delegatskom izveštaju potvrđeno je da je utakmica broj 1 organizovana bez najmanjeg incidenta, bacanja predmeta u teren i u sjajnom ambijentu. Međutim, to moramo (ne da zaboravimo), već da ono najbolje ponovimo u sredu! Ponovo uz fer i sportsko navijanje, ponovo uz vrlo bučnu podršku igračima na terenu, bez bacanja bilo kakvih predmeta - stoji na sajtu Zvezde.

Predsednik kluba, Nebojša Čović se ponovo putem video poruke obratio svim zvezdašima. Istovremeno je "pecnuo" i glavnog sudiju meča, Damira Javora.

- Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici! - poručio je Čović, pa nastavio:

- Sve pratimo i sve analiziramo, i tako i povlačimo poteze. Sve neka bude usmereno ka podršci našem timu kako bismo svi bili u funkciji da zajedno stignemo do cilja! - rekao je predsednik KK Crvena zvezda, a prenosi zvanični sajt kluba.

Poslušajte kompletnu poruku Nebojše Čovića u sledećem linku.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaši Partizana bez izjava posle poraza u prvom meču finala ABA lige od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ahahahha

    14. maj 2024 | 21:31

    jel tebe nije sramota bar malo?!

  • Dule 123

    14. maj 2024 | 21:32

    Ponovo kmecanje pred utakmicu i pritisajk..jel se opet nista ne gerantuje sudijama..jel ocekujes opet 57 slobodnih bacanja i faul svaki put kad tvoji invalidi promase ..a jadni ste da jadniji i bezobrazniji ne mozete biti..samo da znas, u srijeddu je 1-1 i to je kraj tvojih zelja i pocinje proljetna kmeka koja ce trajati do zime

  • Zoran 73

    14. maj 2024 | 21:30

    Ti si zaista odlepio....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA