Vreme čitanja: oko 1 min.

"Košarka se vratila u Suboticu, oseća se euforija": Spartak jedva čeka sutrašnje finale sa Vojvodinom

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč se igra od 19.00 časova u Hali sportova "Dudova šuma"

  • 0
Vladimir Jovanović Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Spartaka iz Subotice i Vojvodine iz Novog Sada u četvrtak od 19.00 časova vode poslednju bitku u sezoni u ABA 2 ligi, posle koje ćemo saznati ko će poneti sa sobom trofej drugog ranga regionalnog takmičenja i plasirati se među najbolje.

Posle prvog meča, Spartak ima jedan poen prednosti u odnosu na Novosađane, ali nema sumnje da će se u Hali sportova "Dudova šuma" voditi ogromna borba za svaki koš i svaku loptu.

Iz Subotice upozoravaju da ništa nije gotovo, pa tako kapiten Filip Barna, koji je ujedno i jedan od najboljih košarkaša subotičkog kluba ove sezone ističe da je atmosfera u timu sjajna i da poziva publiku da glasno podrži košarkaše Spartaka.

- Nema šta puno novoga da se kaže o Vojvodini. U Novom Sadu smo odigrali dobro, pali smo u samom finišu utakmice, ali ipak imamo pozitivan rezultat pred revanš. Atmosfera u ekipi je sjajna, spremni smo i motivisani za meč u četvrtak. Pozivam publiku da nas podrži, da navija fer i korektno, da zajedno ispišemo istoriju - rekao je Barna.

Strateg Spartaka, iskusni Vladimir Jovanović takođe je pohvalno govorio o protivniku, a ističe da je sve na njegovom timu koji može da ispiše istoriju subotičke košarke.

- To su dva dobra tima koji su imali kontinuitet rezultata, od početka do kraja. Mislim da smo tačno ovde gde smo hteli, što u sportu prilikom planiranja nije uvek slučaj. Košarka se vratila u Suboticu na pravi način, oseća se ta euforija. Ja sam ovde nekih 6 meseci, oseća se ta promena, ne samo na utakmicama, nego i kada šetam gradom, što je fenomenalno. Sada je na nama, na igračima i na navijačima da se u četvrtak potrudimo da taj trenutak pretvorimo u nešto čime ćemo biti ponosni i što će trajati duže vreme - dodao je Jovanović.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Crvene zvezde sat vremena pred meč uvredljivo skandirali Zoranu Saviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA