Vreme čitanja: oko 1 min.

Miletić sa Šlonskom kroz majstoricu prošao u polufinale: Tim iz Vroclava izbacio trećeg favorita za titulu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš Partizana nastavlja borbu za pehar

  • 0
Dušan Miletić Foto: Marcin Karczewski / imago sportfotodienst / Profimedia

Bivši centar Partizana, Dušan Miletić plasirao se večeras sa svojom ekipom Šlonska iz Vroclava u polufinale Orlen Basket lige u Poljskoj, pošto je u majstorici savladao Ostrov Velikopoljski i to na gostovanju u dramatičnoj završnici - 81:83.

Gledali smo izuzetno zanimljivu seriju u kojoj je prvo poveo Šlonsk, da bi Ostrov izjednačio, posle čega je tim iz Vroclava imao 2:1 i meč loptu na svom terenu, ali pošto je nije iskoristio, otišlo se na večerašnji duel.

Tamo je Šlonsk u jednom momentu bio u potpunom ponoru, jer je izgubio drugu deonicu sa 30:15, ali je postepeno kroz drugo poluvreme uspeo da se vrati u igru i da na kraju dođe do pobede.

Srpski centar je danas ubacio dva poena, ali je uhvatio čak sedam skokova i podelio tri asistencije, tako da je za 15 minuta na parketu imao sasvim zapažen učinak.

U polufinalnoj seriji, Šlonsk će se sastati sa ekipom Trefl Sopota, dok drugo polufinale čine Ščećin Vilki Morskije i Spujnja iz Stargarda za koju nastupa naš Aleksandar Langović.

(Telegraf.rs)

Video: Ovi igrači Partizana se ponovo nisu pozdravili sa protivnikom pred drugi meč finala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA