Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđušićeva supruga razočarana trenerom Partizana: "Nadam se da će se Željko Obradović smilovati..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana Maksimović Anđušić nezadovoljna što njen suprug nije dobio priliku da igra u finalnoj seriji protiv Zvezde u prve dve utakmice

  • 42
Ivana Maksimović i Danilo Anđušić Foto: MN Press / Marko Metlaš

Supruga Danila Anđušića, Ivana Maksimović, naša proslavljena sportistkinja i osvajačica srebra sa Olimpijskih igara u Londonu u streljaštvu, izazvala je buru na društvenim mrežama zbog snimka koji je objavila pred drugi meč finalne serije ABA lige između Zvezde i Partzana.

Poznato je da je Ivana velika navijačica Zvezde, ali u ovoj seriji podržava svog supruga. Ipak, on za sada nije ni ulazio u igru, što je razočaralo Ivanu, pa je svoje nezadovoljstvo izrazila javno na svom profilu na Instagramu, gde je kritikovala trenera Partizana Željka Obradovića.

Nismo pričali samo o Ani Ivanović, već smo najavili i večiti derbi. A ja ću večeras navijati za ovog momka, kao i uvek - rekla je Ivana i tada istakla fotografiju svog supruga, a zatim poslala poruku treneru Partizana.

- Nadam se da će Željko Obradović se smilovati i da me neće razočarati i ovaj put - rekla je Ivana.

Ipak, ona je na kraju ostala razočarana ponovo, pošto njen suprug ni u drugom meču nije ulazio u igru.

Partizan je obe prve utakmice pred Zvezdinim navijačima u Pioniru poražen i gubi sa 2:0 u seriji. Naredni meč igra se u nedelju od 20.30 u Areni, ovoga puta pred navijačima Partizana.

Nema sumnje da će poruka Ivane Maksimović Anđušić izazvati reakcije navijača, a pitanje je kako će se odraziti i na svlačionicu Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: "Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu, čestitam im na tome": Obradović o ambijentu u Pioniru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    16. maj 2024 | 13:13

    Želimir je unazadio da ne kažem upropastio Andjušica, Trifunovica, Koprivicu, Vukcevica, Jaramaza. Od Srba mu samo na kašikicu igra Aleksa

  • Mišel

    16. maj 2024 | 13:19

    Obradović se izgubio načisto,očajno vodi tim i ponavlja iste greške iz utakmice u utakmicu.Stranci previše zastupljeni igraju bez motiva ,a on to ili ne vidi ili neće da vidi.Mladi izvrsni igrači sede na klupi ,dok ovi pečalbari ruše ugled kluba,a Obradović ne reaguje.Treba ga smeniti pod hitno.

  • Baxter88

    16. maj 2024 | 13:24

    Sledeće god lepo muza prebaci u KLS, neki Spartak ili Zlatibor i bog da vas vidi! To je njegov rang realno, verovatno ce s njim i Jaramaz, slicni su teletabisi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA