Vreme čitanja: oko 1 min.

Top 10 košarkaša na koje ste najviše mogli da se oslonite tokom Euroleague Fantasy-a: Evo šta kažu brojke

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dominacija plejmejkera i centara...

  • 0
KK Panatinaikos - KK Olimpijakos, Matijas Lesor, Nikola Milutinov Foto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Aktuelni evroligaška sezona se polako bliži kraju, a igrači Euroleague Fantasy-a polako sumiraju rezultate. Oni malobrojni, bore se za pobede u svojim ligama i imaju još F4 u Berlinu za bolji plasman, dok većina sumira greške i pravi plan za sledeću sezonu. 

Kao stvari trenutno stoje, ovoo j ebila sezona u kojoj su dominirali plejmejkeri i centri. Tako, kada se uzme prosečni učinak na svim mečevima ove sezone, brojke kažu da su Šejn Larkin i Matijas Lesor igračima Fantasy-a doneo najviše poena. Sa 21.0 fantazi poenom u proseku po meču plej Efesa i centar Panatinaikosa su na prvom mestu.

Iza njih se nalaze plejmejkeri Monaka i makabja, Majk Džejms sa 20.8 i Vejd Boldvin sa 20.3 poena.

Sledi Nikola Mirotić sa 19.7, Čima Moneke sa 19.5, a prvih 10 na listi popunjavaju Kinan Evans, Fakundo Kampaco, Toko Šengelija i Džoš Nibo.

Da podsetimo, ono što sledi jeste Fajnal for u Berlinu, i poslednja dva kola. Transferi su neograničeni, a možete birati igrače iz Olimpijakosa, Panatinaikosa, Real Madrida i Fenerbahčea koji su izborili učešće na turniru u Berlinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA