Vreme čitanja: oko 1 min.

Denis Šreder žestoko razočaran zbog poteza Saveza: "Sramno je što neće nastaviti saradnju"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj potez Saveza bi mogao drastično da poremeti ceo tim, u slučaju da se ne nađe adekvatna zamena

  • 1
Denis Šreder Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Nemačku košarkašku javnost šokirala je vest kako ih zlatni selektor Gordon Herbert napušta nakon najvećeg uspeha njihove košarke, a celu situaciju komentarisala je i prva zvezda tima Denis Šreder.

Šokantna je informacija koju lokalni mediji tvrde, kako je Savez odlučio da ga "pusti niz vodu" bez da ga kontaktira.

- Gordi me je nazvao pre dva dana i rekao ‘Slušaj, tako je odlučeno’. Ali ja mislim da je sramota to što me niko nije nazvao i pričao sa mnom o tome. Ne mislim da je trebalo svako posebno da se obavesti, ali mislim da je kapiten trebalo da zna, kako bi obavestio ostale momke. Naravno, želim mu samo sve najbolje u karijeri - rekao je Šreder.

Deluje da je Šrederu posebno žao, smatra da je Herbert najbolji trener za ovaj tim, da je on zaslužan za mentalitet ekipe.

- On nas je vodio kao niko pre njega u poslednje dve godine. Sjajan trener. Veliki trener. Mentalitet koji je on doneo u tim, način na koji smo igrali, podela uloga – to je jednostavno bilo sjajno. Sramno je to što neće nastaviti saradnju - zaključio je Šreder.

Nemačka će u Parizu na Olimpijskim igrama biti u grupi B sa selekcijama Francuske, Japana i pobednikom kvalifikacionong turnira u Rigi.

(Telegraf.rs)

Video: Šreder komentarisao Jokića, Janisa i Dončića: Dešava se i najboljima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA