≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biti ili ne biti za Nikolu Jokića: Evo kada Denver igra odlučujući meč protiv Minesote za finale Zapada

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači neće dugo čekati

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su poraženi na gostovanju od Minesote 115:70 u šestom meču NBA plej-of serije i tako upisali jedan od najubeljivijih poraza u svojoj istoriji, koji znači, i to, da će sedmi meč biti odlučujući kada je reč o finalisti Zapada. 

Posle 2:0 za Vukove, i mečeva u Koloradu, malo ko je verovao da će Denver ući u finale. Posle 3:2 za Denver u plej-of seriji, Minesotu su svi otpisali. Ipak, šesti meč plej-ofa režirao je pravu dramu, barem kada je reč o Nagetsima. Tako, posle najubedljivijeg poraza u istoriji NBA šampiona, sedmi meč će odlučiti ko će u finale.

Tako, odlučujući duel igra se vrlo, brzo, već u nedelju. Za sada, tačno vreme semde utakmice nije precizirano pa ostaje da se vidi kada će tačno Jokić, Marej, Edvards, Gober i ostali na teren.

Neki od mogućih terina su 22 sata, po srednjeevropskom vremenu, dok je jedan od verovantih termina ponedeljak od 4 sata ujutru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA