≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jokić upotrebio psovku nakon istorijskog poraza: Srbin nasmejao čitavu salu, pa čak i sebe

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je makar zabavno posle utakmice

  • 4
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su istorijski debakl u šestom meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige i poraženi su sa 115:70 od Minesote Timbervulvs u gostima. Nikada nijedan šampion nije pretrpeo toliki neuspeh u plej-of meču, ali će sastav iz Kolorada imati i popravni u sedmom meču.

Tu više neće biti prostora za kiks jer će pobednik ići u finale Zapada, a Denver će biti domaćin i probaće da nastavi pohod ka odbrani titule.

Nikola Jokić je bio ubedljivo najbolji u svom timu sa 22 poena i 9 skokova, ali je i poslednju deonicu propustio jer je sve bilo rešeno. Na kraju meča je imao urnebesan komentar, koji je nasmejao čitavu salu.

- Zapravo, imali smo ih na 9:2, zar ne? Znate, nije delovalo dobro po njih u tim trenucima. Od tog momenta to je bio šou jednog tima, prihvatiću to kao veliki poraz.

Upitan je šta znači sintagma veliki poraz koju je upotrebio, a onda je uputio jak odgovor.

- Veliki je. Prebili su nam d****a, bili su bolji od nas svake sekunde ove utakmice. Mi moramo to da prihvatimo, uzmemo i samo da probamo da budemo bolji sledeći put. Kada izgubite sa 45 razlike to morate da prihvatite, ja sam lagan što se toga tiče - istakao je Jokić.

Majstorica je na programu u nedelju uveče sa početkom ili u 22 časa ili u 02:30 posle ponoći u "Bol Areni".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jurij

    17. maj 2024 | 07:42

    Ma samo tišina,ovo je dobro da Denver ispadne da Jokić bude što spremniji za olimpijadu a imaće dovoljno vreme da ode do Sombora i istimari konje.

  • Jaca gr.

    17. maj 2024 | 09:04

    Ma svi ste lagani naravno, zbog cega se zamarati, vec napuniti Arenu, maznuti lovu...Sedma utakmica pa kod kuce...waaaaaaaaoooooooo...🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳⚒

  • Oglo

    17. maj 2024 | 10:24

    NBA obrće sto milijardi godišnje.Sve je po planu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA