Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li su kladionice ovim potezom potcenile Zvezdu pred 3. meč ABA finala protiv Partizana?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izuzetno mala kvota na trijumf crno-belih

  • 18
KK Crvena zvezda - KK Partizan ABA liga Foto Mileta Mirčetić

Ako je verovati kladionicama i njihovim predikcijama, košarkaši Partizana su apsolutni favoriti u 3. utakmici finala ABA lige protiv Crvene zvezde!

Naime, tokom prethodnih nekoliko dana kvota na crno-bele bila je 1.60, možda malo i više, da bi u subotu tokom dana pala čak i ispod 1.30.

Nema sumnje da ovo izgleda pomalo neverovatno, pogotovo što je Zvezda dobila poslednjih pet međusobnih duela i vodi sa 2:0 u seriji, ali vredi pomenuti da je domaći teren godinama unazad nepremostiva prepreka za gosta - ma ko god on bio.

S druge strane, kvota na pobedu Zvezde varira između 3.30 i 3.50, u zavisnosti od kladionice do kladionice.

Podsetimo, Partizan i Zvezda će treću utakmicu finala odigrati u nedelju od 20.30 časova, dok je eventualna četvrta na programu u utorak veče.

Inače, ABA liga je odlučila da pravdu dna trećem meču dele Srbin Uroš Nikolić, Slovenac Milan Nedović i Josip Radojković iz Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A onda

    18. maj 2024 | 21:50

    I sutra posle velike pomoci sudija ako izgubite i trecu/6 za redom..pa kudacete onda..jedino vam ostaje da Savic prijavi Lazarevicev vrat da je napao Nanelijevu ruku

  • A u tirani muk

    18. maj 2024 | 20:45

    hheheh znaju kladionice da su sudije porazile partizan i da ce se sad igrati po znanju,..a u toj igri albanci envera hozdze nemaju gram sansi..ocekujem 20 i vise koseva razlika za paartizan..na kraju balade 3-2 za partizan..vidjecete..

  • Bice kradje

    18. maj 2024 | 21:27

    Ako bude sudjenje kao kada su pobedili Buducnost..i iskljuce Zvezdi najbolje igrace..onda mozda pobede..ako bude sve posteno Zvezda dobija..realno ionako navijaju kao devojcice..vide vriste nego pevaju..ili vriste samo kada im Zvezda ubaci😆😆😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA