≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno: Pogledajte snimak skandalozne tuče Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića u hodniku Arene

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sigurnosne kamere prikazale deo skandalozne situacije iz hodnika Arene

  • 81

Veliki skandal dogodio se u Areni, kada je tokom mimoilaženja košarkaša Zvezde i Partizana došlo do skandala i tuče između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

Košarkaš Partizana udario je košarkaša Zvezde i naneo mu teške telesne povrede, što se videlo i na fotografiji koju je objavila Crvena zvezda, koja je uz to objavila i Saopštenje u kojem je tražila da Naneli bude suspendovan od strane ABA lige.

Sa druge strane, ABA liga je sa zada nemušto poručila da je poslala delegata, ali i da nije nadležna za ono što se dešava van terena.

Telegraf je ekskluzivno došao do snimka sigurnosnih kamera, gde je prikazan deo tuče.

Na snimku se ne vidi sam početak, ali se vidi da je Naneli zamahnuo u pravcu Lazarevića, kao i da kasnije košarkaš Zvezde nasrće na njega, obara ga na zemlju, ali onda dolaze ostali igrači Partizana i Zvezde i sprečavaju dalji sukob i razdvajaju sukobljene igrače.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu, čestitam im na tome": Obradović o ambijentu u Pioniru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    19. maj 2024 | 15:42

    Slobodna bacanja, Naneli ne gleda ni koš ni lopu! Samo gleda kako Lazarevića da uhvati za gušu. To veliki trener univerzuma sigurno nije video.

  • To se vidi

    19. maj 2024 | 15:45

    Ja ovde vidim da Lazarević narće na Nanelija. Sigurno mu nije prišao da da pita što ga je “davio” na terenu. Gledajte kako kidiše na njega. Vidi se da Smit ne rague, koji je jedini bio u kadru, znači da je koškanje krenulo na vratima. Lazarević se zaleteo i dobio po labrnji, pa posle jao meni.

  • Braca

    19. maj 2024 | 15:37

    Ovde se Naneli brani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA