≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brutalna poruka Štimca posle tuče Nanelija i Lazarevića: "Ne mogu da verujem šta smo dopustili..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši reprezentativac razočaran šta se dogodilo u hodniku Arene

  • 19

Veliki skandal dogodio se u Areni gde je u hodniku hale došlo do sukoba igrača Zvezde i Partizana i tuče između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, posle čega je košarkaš crveno-belih zadobio teške telesne povrede, što se vidi i na fotografiji koju je objavio klub sa Malog Kalemegdana.

Povodom ovog skandala, oglasio se i naš proslavljeni reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde, Vladimir Štimac.

On ističe da je katastrofa ovo što se desilo i da hitno mora da se reaguje i da se kazni počinilac napada, a zahteva i hitnu reakciju ABA lige i pravosuđa.

Štimac je naglasio da deca moraju da se zaštite bez obzira na klupske boje, a Stefanu je poželeo brz oporavak i da ostane smiren i hladne glave.

- Ne mogu da verujem šta smo dopustili! Hitno i najoštrije kazniti počinioca ovog katastrofalnog napada! Očekujem da ABA liga i pravosuđe reaguju po hitnom postupku! Moramo da zaštitimo našu decu bez obzira na klupske boje! Želim Stefanu brz oporavak i da mu poručim da ostane smiren i hladne glave samo napred - poručio je Štimac.

(Telegraf.rs)

Video: "Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu, čestitam im na tome": Obradović o ambijentu u Pioniru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To yago

    19. maj 2024 | 16:38

    Grobari kako vas nije sramota, lepo se vidi na snimku da ga Naneli prvi udara pesnicom u glavu,pa koga vi pravite čoravim? Sram da vas bude .

  • Kiki

    19. maj 2024 | 16:27

    Za sve je kriv Čović,on je napravio takvu atmosveru..

  • Ok...

    19. maj 2024 | 16:29

    ...Sve je to tačno, ali , da li je neko tražio intervenciju policije kada je Nelson prepolovio Milutinova, i to na utakmici, na radnom mestu ? Po meni, ovo je ružno, bilo ko da je inicijator tuče, ali , to je obična tuča dvojice gradjana u holu....Koja nije smela da se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA