Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Zvezdan Terzić i poslao poruku košarkašima: "Apsolutna dominacija..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkašima je čestitao i predsednik UO SD Crvena zvezda

  • 6
Zvezdan Terzić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde postali su novi šampioni ABA lige, pobedom nad Partizanom sa 82:76 u trećoj utakmici finala.

Tim povodom, košarkašima crveno-belih, čestitao je i predsednik UO Sportskog društva Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, koji nije krio zadovoljstvo.

- Sa ogromnim zadovoljstvom čestitam košarkašima Crvene zvezde na osvajanju ABA lige. Zvezda je velika, a to je u finalnoj seriji potvrdio i naš košarkaški klub, koji je na dominantan i ubedljiv način u duelu sa najvećim rivalom obradovao celokupnu zvezdašku javnost još jednim osvojenim trofejom. Potvrdili su snagu čitave Zvezdine porodice i zbog toga smo ponosni na njih. Apsolutna dominacija u dva najveća sporta, fudbalu i košarci, je pokazatelj da Zvezda radi kvalitetno u svim segmentima, ali i da je naše sportsko društvo sačinjen pre svega od fantastičnih ljudi, a onda i fenomenalnih sportista, koji to iz godine u godinu potvrđuju na terenu. A sve to na veliku radost miliona zvezdaša. Verujemo da će naši košarkaši i u budućim vremenima nastaviti da nas usrećuju, želim im puno uspeha u novim borbama - poručio je Terzić.

Podsećanja radi, pre košarkaša, i fudbaleri Zvezde obezbedili su šampionsku titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA