Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niste videli u prenosu! Zbog ovoga se Nikola Jokić naljutio na Edvardsa: "Zašto, zašto si to uradio?!"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očigledno mu je smetalo

  • 10
Nikola Jokić, Entoni Edvards Printskrin: Youtube / Chaz NBA

Košarkaši Minesota Timbervulfsa su uspeli da izbace Denver Nagets sa 4:3 u seriji i tako prođu u finale Zapadne konferencije u NBA ligi, dok je ovu sedmu utakmicu obeležila i mala svađa između Nikole Jokića i Entonija Edvardsa na kraju meča.

Nikola Jokić je vukao svoj Denver koliko je mogao, davao je sve od sebe kako bi prošao dalje, ali je izostala pomoć saigrača kada je bila najpotrebnija, zbog čega su se Nagetsi i okliznuli protiv Minesote koju predvodi "gladni" Entoni Edvards.

Mladi 22-godišnji Ent je bio najbolji igrač, a na kraju sedme utakmice je još jednom pokazao svoj stav, tačnije, ono zbog čega ga već sada nazivaju novim Majklom Džordanom. On je mahao publici u Denveru, doslovno im rekavši "vreme je da idete kući".

To je zasmetalo Nikoli Jokiću, koji mu je odmah prišao, a na društvenim mrežama se pojavio i snimak koji pokazuje o čemu su pričali.

- Zašto? Zašto? Zašto si to uradio? Zašto mašeš publici - postavljao je pitanja Jokić, a Edvards mu je samo pokazao na semafor.

(Telegraf.rs)

Video: Gađao je Jokić i tojke ali Denveru nije bilo spasa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikan

    21. maj 2024 | 09:56

    Mislim da je ovk vise bilo vaspitno … ipak je on uzor nekim novim klincima a s druge strane ti ljudi na tribinama su platili veliki novac da bi i njega izmedju ostalih gledali … pobedio si … nema potrebe da se rugas … tu se pokazuje velicina

  • Mls

    21. maj 2024 | 08:52

    Jel rekao to isto braći kad su prošle godine provocirali Džek Niklsona?

  • Cv

    21. maj 2024 | 07:52

    Boli poraz a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA