Vreme čitanja: oko 1 min.

Vasilije Micić dobio glas u izboru za "Ruki petorku" NBA lige!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne znači mnogo, ali je sigurno lepo naći se u ovom društvu

  • 0
Vasilije Micić Foto: AP/Tanjug

U NBA ligi su četiri ekipe ostale u borbi za trofej, pa će se tako u finalima konferencija naći Dalas i Minesota, odnosno Boston i Indijana, koji će nastaviti svoju bitku za šampionski prsten, dok su čelni ljudi takmičenja u susret ovim mečevima obelodanili i najbolje "ruki" petorke u takmičenju.

Ono što je bilo sigurno na neki način jeste činjenica da će dva mesta odmah biti rezervisana za Viktora Vembanjamu iz Spursa, odnosno Četa Holmgrena iz Oklahome, koji su i dobili najveći mogući broj bodova.

Osim njih, u prvoj petorci su se našli i Brendon Miler iz Šarlota, Haime Vaskez iz Majamija, te Brandin Podziemski iz Golden Stejta.

Druga petorka je "predvođena" Derekom Lajvlijem iz Dalasa, Amen Tompson je tu iz Hjustona, Kijonte Džordž iz Jute, Kejson Valas iz Oklahome, kao i Dži-Dži Džekson iz Memfisa.

Zanimljivo je i to da je jedan bod u glasanju dobio i Vasilije Micić, koji je imao nešto slabiji početak u Oklahomi, a potom je proigrao u Šarlotu.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi poeni Vasilija Micića u NBA ligi: Pogledajte kako je Srbin zapalio mrežicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA