≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džejlin Smit dao izjavu u policiji nakon tuče: "Lazarević je uhvatio Nanelija u predelu vrata, a onda..."

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakao je da je zatim Amerikanac udario srpskog košarkaša

  • 16
Džejlin Smit Foto: Telegraf.rs

Nemile scene dogodile su se uoči trećeg duela finala ABA lige u "Beogradskoj areni" gde je došlo do tuče u kojoj su učestvovali Džejms Naneli i Stefan Lazarević. Igrač Zvezde je pretrpeo ozbiljnu rasekotinu, nakon čega su pljuštala saopštenja, a čak su se poajvili i snimci tuče, međutim nisu bili kompletni.

Tokom dana su u policiji davali izjavu akteri sukoba, a i Džejlin Smit je kao očevidac takođe posetio policijsku stanicu.

"Sportal" je imao uvid u njegov iskaz, a mi ga prenosimo u celosti.

- Dok smo se kretali hodnikom od naše svlačionice, u trenutku kada smo prolazili pored Zvezdine svlačionice, našalio sam se sa Džejmsom oko njegove frizure i tada je Lazarević izašao i pitao ga šta je bilo na utakmici dva. Tada se Naneli okrenuo ka njemu, pitao ga šta nije u redu. Sve vreme su se jedan drugom unosili u lice, dok ga u jednom trenutku Lazarević nije uhvatio u predelu vrata, nakon čega ga je Naneli udario po ruci, a onda ga je pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe, dok ga Lazarević i dalje nije puštao i vukao ga je za majicu. Naneli je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, okliznuo se i pao, nakon čega je Lazarević skočio na njega. Pokušavao sam da ga povučem Lazarevića, koji je sve vreme pokušavao da udari Nanelija dok je bio na zemlji. Tada su došli ostali igrači iz Zvezde, koji su pomogli da ih razdvojimo. Dok smo ih razdvajali, Lazarević je i mene hteo da udari pesnicom u glavu, ali je promašio - stoji u izjavi Smita.

Na snimcima koji su dostpni vidi se momenat kada Lazarević prilazi Naneliju, kao i situacija u kojoj košarkaš Zvezde obara igrača Partizana nakon udarca koji je pretrpeo.

(Telegraf.rs)

Video: Džejlin Smit: "Isprašićemo ih na našem terenu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    21. maj 2024 | 15:58

    "pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe" - ovo k'o iz Balkanskog špijuna: "Đura će da ti oprosti što te je tukao".

  • Дража

    21. maj 2024 | 15:34

    Па друже на снимку се нигде не види да је тебе хтео да удари! Ајде што слага,него што додаде?!🤣Мора да те је Остоја спремао или Жоцко...

  • Xxz

    21. maj 2024 | 15:40

    Cemu izjave I to iz policije,dajte snimak I sve ce biti jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA