Vreme čitanja: oko 1 min.

Hanga otkrio da li ostaje u Zvezdi i stanje povrede: "Morao sam pod nož, ružni šrafovi mi vire iz ruke"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni Mađar je crveno-belima doneo toliko dobrog ove sezone i želi da tako ostane još dugo.

  • 1
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Već neko vreme je van terena Adam Hanga, krilni košarkaš Crvene zvezde, a sada je pričao za mađarski portal "nemzetisport.hu", gde je otkrio da želi da ostane u crveno-belom dresu.

Pre svega je pričao o tome kakvo je njegovo zdravstveno stanje i kada se vraća na teren.

- Prema rendgenskim snimcima dobio sam samo fiksirajući zavoj, ali se na tronedeljnom pregledu pokazalo da se kosti nisu dobro srasle, pa sam prošlog četvrtka ipak morao da idem pod nož. Od tada, gips je skinut, ružni šrafovi mi vire iz ruke, ali u principu mogu da počnem sa rehabilitacijom za četiri nedelje - rekao je Hanga.

Raduje se tome što će crveno-beli i naredne godine imati zagarantovano mesto u Evroligi.

- Sa ovim uspehom, izvesno je da možemo da krenemo u Evroligu sledeće godine, a uz to smo u finalu pobedili našeg najvećeg rivala Partizan sa 3:0, što se nikada ranije nije desilo. Jedino što je ostalo je prvenstvo Srbije , a onda zvezda može da ima triplu krunu - dodaje Hanga.

Na kraju je otkrio svoje planove i želje vezano za klub iz Beograda, izrazivši veliko zadovoljstvo.

- Za sada ništa nije konkretno, ali kao otac troje dece, moj primarni cilj je da ostanem ovde u Beogradu. Ne mogu sa porodicom da svake godine prelazim u drugi tim Evrolige, sada mi je cilj da dobijem dvogodišnji ugovor, jer definitivno želim da igram na najvišem nivou toliko dugo - zaključio je Hanga.

(Telegraf.rs/nemzetisport.hu)

Video: Teodosić odgovorio na pitanje da li će igrati u Zvezdi naredne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сл.Ђ.Бијелић

    22. maj 2024 | 10:00

    Адам би, под претпоставком да је потпуно здрав или сасвим “фит”, а са реалистичним и рационалним уговором који би “обухватио” жеље и очекивања обе стране, итекако добродошао у композицију тима за следећу сезону, а обавезно са Теом, Калином, Гиедраитисом, доминирајућом “петицом” и неким “откаченим” кошгетером који погађа и кад нико не верује... Док је био спреман сасвим коректно је одрађивао своје тимске обавезе и за веровати је да би тако бивало и у предстојећој сезони... А тек кад би Треј Томпкинс повратио снагу и здравље па био “онај стари”, могло би се са оптимизмом размишљати о неким вишим дометима....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA